Niistä leuanvedoista...

Hitsi!

Leuanvetokehitys on tyssännyt

Harjoittelen liian vähän. Aivan liian vähän. Suunnittelmani kaksi kertaa viikossa ei ole ihan toteutunut. Onpa mennyt parikin viikkoa ilman yhtäkään leaunvetoon keskittyvää treeniä. Onneksi mun mies lupasi laittaa meille maalle vetotangon niin pääsen harjoittelemaan viikonloppuisin tätä ihanuutta. Alkaa tekosyyt loppumaan pikkuhilja! ;)
välillä ottaa "päähän" ja rankasti...

Myös kippileukoja

Niin kuin olen sanonut aiemminkin, olen liikunnallisesti ihan totaalisen  l a h j a t o n . Jotta opin  uusia liikuntajuttuja tarvitsen h i t a i t a  toistoja. Paljon. Liikkeet pitää purkaa osiin ja mun pitää saada lukea ohjeita ja katsoa riittävän usein mallista. Rytminvaihdot ja suunnanvaihdot on ihan kamalia. Tai monimutkaiset liikesarjat, joissa pitää muistaa tehdä monta eri juttua nopeasti vaihtaen. (Siksi inhosin aerobic-tunteja 80-luvulla)
...mutta ei auta kuin harjoitella...
Olen lisännyt erilaiset kuppi-kaari-harjoittelut omaehtoiseen harjoitteluun. Kippileualla saa toistomäärää nostettua tietyissä harjoituksissa. Jotkut sanovat näitä huijaukseksi, mutta leuanvedosta/rinnallevedosta on paljon eri variaatioita. Niitä voi vetää "tiukkana" (strict) jolloin heiluntaa ei sallita. Tai erilaisilla kippaustekniikoilla tehden. Ja kaikkia erilaisia variaatioita tehdään Crossfitissä riippuen päivän treenistä.
ja harjoitella!
Aiemmin en saanut itseäni "heilumaan" oikeassa tahdissa. Nyt se onnistuu jotenkuten. Eli tällä hetkellä harjoittelen heiluntaa kuppi-kaari-tekniikalla (en yritä leukoja vielä) ja lisäksi harjoittelen niitä tiukkojakin leukoja. Pitää vähän varioida ettei kyllästy.

Tässä muuten hyvä video josta ainakin minä sain paljon irti. Ymmärsin kippileuka-liikkeen, sillä kokonaisuus on jaettu riittävän pieniin osiin. Lisäksi tässä kerrottiin miksi mikäkin osio tehdään.

Mutta siis leuanvedot on työn alla. Uskokaa minua. Kyllä ne tulee sieltä!

Kommentit

 1. Tyttäreltä kyselin hänen leuanvedoista, hän kun käy salilla 5krt viikossa. Kuulemma kuminauhan avulla menee max20, mutta ilman vain 4. Minähän en ole sitten kouluajan yhden leuan jälkeen päässyt yhtään leukaa, mutta mulla kyllä on kaksoisleuka, lasketaanko se?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leuanveto kehittyy ainakin omalta kohdaltani vain kovalla harjoittelulla. Ja nyt kun Openit on oh, niin taas voi aloittaa :)
   Kyllähän kaksoisleukoihinkin joutuu töitä tekemään ;)

   Poista
 2. Kuulisin lisää aiheista: Kivelä, päivän asu, puutarha...toivottavasti aiheita saa toivoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, tottakai saa toivoa!
   Kivelä, puutarha ja remppajutut siirtyy enemmänkin Kivelän omaan blogiin. Sen saan auki huhtikuun alkupäivinä. Laitan siitä tiedon tänne blogiin.
   Leipomiseen ja ruuanlaittoon liittyviä juttuja laitan varmaankin kumpaankin blogiin. Tämä Annun elämä uusiksi keskittyy enemmänkin crossfit ja terveysjuttuihin - eli täällä on varmaankin niitä terveellisempiä tekeleitä.
   Asukuvat onkin vähän kinkkisempi juttu. Pukeudun niin tavallisesti, etten oikein tiedä onko mun ns. asuissa mitään kuvattavaakaan. :) Voinhan toki yrittää jossakin välissä.
   Mukavaa kevään odotusta!

   Poista
  2. Just ne tavalliset asut on parhaita :)

   Luin just Blogitsasi rivitaloasunnon remppaa...multa kai meni ohi se valmis,kun se eteisen hylly/kaapisto on paikoillaan. Noi remppajutut siis kiinnostaa kovasti.

   Nää crosfitt jututin innostaa ja harmittaa, kun itsellä jalka poikki ja linkutan kepukoilla. Itseoon onneton leipoja, mutta oitan elää terveellisesti. Hemoglobiini alhaalla, joten verireseptit siksi toiveena.

   Kivelää oikeesti odotan. Itellä tomaatit kivoilla taimilla!

   Terkuin
   -mari-

   Poista
  3. Kiitos!
   Voi sun jalkaa :( Mutta onneksi se paranee, ja sitten pääset kuntoutumaan.
   Kivelään liittyvät sivut saan tosisaan auki huhtikuun alkupuolella, ja laitan siitä kyllä tännekin sitten tietoa.
   Mukavaa kevään odotusta ja tomaattien kasvattelua sinulle.

   Poista

Lähetä kommentti