Pelastus puuduttavaan työhön

Yhteistyö: BookBeat

Harmittelin talvella miehelleni, että kirjoihin tulee tartuttua kovin harvoin, vaikka tykkäänkin lukemisesta niin paljon. On vaan niin paljon muitakin juttuja mitä haluan tehdä. Nyt pystyn korjaamaan lukemattomuuttani äänikirjoin, ihan parasta!
Koitan keksiä mitä pellosta kaivetuilla kivillä tekisi...
Äänikirjojen toimivuus on tullut testattua Kivelässä hommia tehdessä. Siementen istuttaminen,  taimien kouliminen ja peltotyöt on kieltämättä toisinaan hiukan puuduttavaa homma, mutta mielenkiintoinen kirja auttaa yksitoikkoisuudesta yli.
Pienen pieniä siemeniä...
Kuuntelin peräkkäin kaksi hyvinvointi- ja terveyskirjaa. Harvemmin ostan itselleni tämän alan kirjoja, mutta jos kohdalle sattuu, niin niitä tulee lueskeltua.

Jutta Gustafsbergin Jutan voimakirja oli kevyt kertakäyttökuunneltava. Vähän kuin olisi lukenut aikakausilehteä tai blogia. Tämän voi lukea tai kuunnella vaikkapa lomalla vaihteluna jollekin romaanille. Hyvin "juttamainen" - kevyt, kiva ja viihdyttävä. Menee taustalla siinä missä joku dekkari tai romaanikin.

Toisena kuunneltavana oli Pippa Laukan Hyvinvoiva nainen. Se oli täynnä tietoa ja tavaraa. Luultavasti ostan kirjan itselleni. Olen nimittäin kuunnellut tämän jo pari-kolme kertaa kokonaan läpi. Ihanaa, kun oli oikeaa asiaa, eikä pelkkää fiilistelyä. Lisäksi pidän Pipan asiantuntevasta ja ymmärtävästä asenteesta. Sormea ei heristetä, mutta faktat tulee faktoina. Suosittelen tätä tiivistä ja selkeää tietopakettia kaikille. Kirja on jaettu selkeisiin kokonaisuuksiin, ja sieltä on hyvä ja helppo tarkastaa asioita tai palauttaa mieleen jos joku asia jäi askarruttamaan.


BookBeatin palvelu on kyllä mahtava. Mukavasti aika kuluu ja appi toimii!

Miltä tuntuisi kokeilla äänikirjoja ilmaiseksi kuukauden ajan? BookBeat tarjoaa tämän mahdollisuuden lukijoilleni. Kuuntele vaikkapa lenkillä, leipoessa tai ihan vaan ulkoilmasta nauttien. Tämän linkin kautta pääset BookBeatin ilmaiselle kuukauden kokeilujaksolle. Anna hyvän tarinan yllättää!

Kommentit

  1. Minä olen kuunnellut Hercule Poirotin tarinan ja nyt lopussa Calender girl. Seuraavaksi jotain hauskaa olisi kiva kuunnella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poirotia ei olekaan tullut kuunneltua, pitääpä kokeilla. Kun ne tuli telkkarista, niin kaikki tuli kyllä katsottua :)

      Poista

Lähetä kommentti