Kirjoja ajankuluksi

Yhteistyö: BookBeat

En muuten ennen juurikaan kuunnellut mitään (musiikkia, radiota) lenkillä käydessä, mutta nyt kun "treenailen" juoksemista, niin äänikirja saa mukavasti vauhtia töppösiin. Ihan kun en huomaisikaan ajan ja kilometrien kulumista - heh... Oikeastaan vaikutus on siinä, että kun ei tarvitse ajatella niitä askelia, jalkoihin ja nilkkoihin sattumisia, tai sitä kamalaa hengästymistä mikä juoksemisesta tulee, niin mieli pysyy positiivisena. Antaa mennä vaan, kun korvissa kuuluu joku dekkari. Ei tunnu missään, sillä kirjan juoni vie mennessään, ja omat pienet fyysiset epämukavuudet jää (lähes) huomiotta.
Kuuntelen melkein aina kirjaa myös silloin kun olen menossa salille treenaamaan. Tylsä ja aika puuduttava puolen tunnin kävely taittuu mukavasti kuulokkeet korvilla. Paitsi että tällä viikolla on mieli ollut aika kovilla kun olen kuunnellut Jari Aarnion kirjaa Myrkky. Minulla on kova usko Suomen oikeuslaitokseen, mutta täytyy sanoa, että tätä kirjaa kuunnellessa on kyllä monesti tullut mieleen, että mitenhän tämä juttu nyt oikeasti menee?!? Asioilla on aina kaksi puolta, ja totuus jää varmasti suurelta yleisöltä enemmän tai vähemmän hämärään.  Mielenkiintoinen kokemus tämä kirja - juttu on jäänyt pyörimään ajatuksiin ja tapausta on tullut mietittyä paljon.
Mitähän seuraavaksi? Ehkäpä Dettman ja johtamisen taito, vaikken mikää urheilufani olekaan. Mutta ihmiset urheilun takana kiinnostavat. Haluaisin ehkä kuunnella Anja Kauranen-Snellmanin Syysprinssin. Minun piti lukea se silloin kun se ilmestyi, ja piti mun katsoa se elokuvakin, mutta se vaan jotenkin jäi... Latasin kuunneltavaksi myös Tuula-Liina Variksen kirjan Huvila. Häneltä en ole tainnut ikinä lukea yhtäkään kirjaa aiemmin.
Maalla on tullut kuunneltua monta kirjaa! 
Bookbeat yhteistyön aikana on tullut kuunneltua tosi monta teosta, yli 40, ja muutaman olen ihan lukenutkin. Olen yllättynyt siitä miten äänikirjat koukuttaa - jopa minut. Oletko vielä kokeillut? Jos et, niin testaa ihmeessä. BookBeat tarjoaa lukijoilleni mahdollisuuden kuukauden ilmaiseen kokeiluun. Pääset sinne tästä linkistä. Muistathan, että voit ladata kirjoja niin monta mukaan kuin mitä puhelimesi muisti sallii, joten voit siis ottaa kirjat vaikkapa syyslomallekin mukaan.

Kommentit

 1. Minusta on tullut niin huono lukija, nykyään onneksi voi myös kirjoja kuunnella ja sitä olenkin nyt tehnyt. Tällä hetkellä pari kirjaa kuuntelussa.
  Mukavaa viikkoa sinulle Annukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi kommentista :) Kirjojen lukeminen on kyllä kivaa, mutta siihen ei valitettavasti ole aina mahdollisuutta. Onneksi äänikirjat toimii silloin pelastuksena!
   Kivaa viikonloppua sinulle <3

   Poista

Lähetä kommentti