Kadonneet vaatteet

Pari vuotta sitten keväällä olin työmatkalla Helsingissä. Edessä oli muutama tiukka ja tärkeä palaveri. Niinpä mukana oli 2-3 vaatekerta, sillä en kotoa lähtiessä oikein osannut päättää mitä pukisin. Mukana oli siistejä toimistotätivaatteita  mm. musta nätti COSin mekko ja musta nahkasomisteinen bleiseri. Nämä vaatteet oli pakattu samaan pukupussiin. Tapaamiset meni hienosti, ja palasin tyytyväisenä kotiin.
Siinäpä se, nahkasomisteinen bleiseri
Unohdin kokonaan mukana olleet vaatteet, kunnes seuraavana syksynä olisi ollut tarvetta ko. bleiserille. Etsin vaan en löytänyt. Kävin läpi kaikki vaatekaapit, myös mieheni kaapit ja vierashuoneen kaapit mutta turhaan. Ei löytynyt.
COSin puuvillamekko, olisiko 4 tai 5 vuotta sitten ostettu
Mietin kovasti missä bleiseri oli ja milloin olin käyttänyt sitä viimeksi. Muistelin että se oli ollut minulla Helsingissä mukana silloin keväällä, puoli vuotta aiemmin. Muistelin että mukana oli ollut myös musta mekko ja etsin sitäkin kaapeista. En löytänyt sitäkään. Pähkäilin ja loppujen lopuksi päättelin, että se oli varmaankin jäänyt aamun lähtökiireessä hotelliin ja unohtunut sille tielleen. Ja koska työmatkasta oli kulunut jo niin pitkä aika niin en enää katsonut järkeväksi alkaa soittelemaan hotelliin ja kysellä kuusi kuukautta sitten sinne jäänyttä pukupussia. Ja täytyy kyllä tunnustaa etten edes muistanut mikä hotelli oli kyseessä. Juuri sinä keväänä tuli nimittäin käytyä aika tiiviisti Helsingissä.
Tässä on kiva epäsymmetrinen helma
No juu... viime viikolla tyhjensin ylimääräisiä takkeja eteisen isosta ulkovaatekaapista niin huomasin  perimmäisessä nurkassa ohuen pukupussin. Luulin, että siinä on meidän keskimmäisen pojan puku jonka hän jätti meille viime käynnin yhteydessä. Avasin pukupussin ja ette arvaa mikä yllätys siellä odotti! Siellä oli musta mekko ja musta bleiseri! Siellä ne oli. Valkoisessa pukupussissa vasten valkoista kaapin seinää valkoisessa henkarissa... En vaan ollut tajunnut sitä aiemmin.
Kiva tehdä löytöjä omasta kaapista ;)
Eli  - nyt minulla on uusi vanha ihana bleiseri ja uusi vanha ihana mekko! Olen iloinen! Voi miten olenkaan näitä kaivannut. Juuri näitä, talvikauden siistejä luottovaatteita.

Kommentit

 1. Hih...anteeksi, mutta väkisin naurattaa..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaapa naurattiko minua ällistyksen jälkeen! :D

   Poista
 2. Näyttää kyllä hyviltä sun päällä. Ihan huippua, että löytyikin kotoa nämä!
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nätit vaatteet ja oikeahko leikkaus ilahduttaa. Olin kyllä tosi iloinen kun löysin nämä :)

   Poista
 3. Minulla on aika monta vaatetta kadoksissa koko ajan - mutta se ei taida kenellekään yllätys olla;) Kiva, että sinun luottovaatteesi löytyivät! Tuo mekko on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä tosi iloinen kun löysin nämä! Olin kyllä tosi surkeana kun luulin niiden kadonneen jonnekin Helsinkiin... Ja mekko on kyllä ihanan helppo ja mukava päällä - ja silti siisti ja kiva suht virallisiinkin tilaanteisiin. :)

   Poista
 4. Selvästi iloinen jälleennäkeminen :). Enkä yhtään ihmettele, miksi.

  Voi kunpa mullekin jostain ilmestyisi vuosia sitten mystisesti kadonnut kaunis mokkahame takaisin. Ikävä kyllä, epäilen, että joutui pitkäkyntisen (kuvaannollisesti ja kirjaimellisesti..) käsiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kiva löytää :)
   Onpa sinulle käynyt harmillisesti - minä olin vaan omani ite tupeltanut kaikessa kiireessä kunnolla piiloon.

   Poista

Lähetä kommentti