Kahvilla ystävän kanssa

Elämän suuria pieniä iloja

Paras ystävä, kahvia ja jotain pientä syötävää - ei kai sitä muuta tarvitse pieneen arjen onnen hetkeen?
pysäkillä menossa kaupunkiin...


Ystävyys aikuisena

Me tavattiin työpaikalla, 2001. Eri osastot, eri työtehtävät, eri luonteet ja elämäntilanteet, ja siitä huolimatta - tai ehkäpä juuri siksi meistä tuli parhaat ystävät. Välillä ollaan nähty päivittäin, välillä viikottain, välillä on istuttu lähes joka perjantai kahvilla, välillä on mennyt viikkoja ja kuukausia ettei olla nähty.
pieni latte ja raakakakkua pala, kiitos :)
Yhdessä ollaan kuntoiltu ihan hulluna, käyty konserteissa, juhlittu pikkujouluja ja synttäreitä, syöty mahdottomat määrät Fazerin sinistä, käyty Kuopion viinijuhlilla, leffoissa, vaihdettu työpaikkaa, kannettu muuttolaatikoita, shoppailtu ja matkailtu. Ollaan itketty, naurettu, ihmetelty, voivoteltu, kauhisteltu, iloittu ja höpötetty. Eikä se höpöttely taida ikinä loppuakaan - onneksi!

No ne jutut?

Me jutellaan kaikesta maan ja taivaan välillä ja toisinaan ollaan vaan yhdessä hiljaa ja katellaan ulos ikkunasta. Monesti tietää jo ilmeestä tai katseesta mitä toinen ajattelee. Sitä hiljaista höpöttelyä...   ;)

Tänään käytiin läpi joulukuulumiset, uuden vuoden kuulumiset, lasten kuulumiset. Kuntoilu - ja terveysasiat ja tietenkin kaikki vaivat ja krempat. Eikös ne kuulu tässä iässä jo asiaan ;) Käytiin läpi myös vanhempien kuulumiset, huoli ja murheet, mutta myös iloiset asiat.

Voivoteltiin lumen määrää ja sään harmautta. Iloittiin päivien pitenemisestä. Jutusteltiin telkkarisarjoista joita on nähty ja kirjoista joita on luettu. Ihmeteltiin sähköisten asointipalveluiden huonoa tasoa ja yritysten vimmaa "parantaa palveluja".  Käytiin läpi asumista ja remontteja, lomia ja mahdollisia tulevia matkoja. Haaveita ja unelmia.
pieni onnittelukukka oli kyllä paikallaan!
Mutta mikä oli kaikista hienoin asia?!? Ystävä on juuri käynyt allekirjoittamassa  työsopimuksen uuteen työpaikkaan. Olen niin iloinen hänen puolestaan! Uusia tehtäviä ja uusia mahdollisuuksia - aivan mahtavaa! Ja siinäpä olikin loistava syy mennä kahville yhdessä!

Kommentit

 1. Ystävät ovat parasta <3 Ihanaa alkavaa vuotta sinulla annu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän he ovat! Mukavaa alkanutta vuotta sinulle myös <3

   Poista
 2. Ystävät ovat niitä kalleimpia aarteita maailmassa. Olemme parhaan ystäväni kanssa tunteneet toisemme kymmenvuotiaista asti. Siinä on ollut elämänmuutoksia, on asuttu eri maissa, nykyään asutaan eri kaupungeissa. Välillä on ollut pitkiä taukoja tapaamisissa. Mutta kun tapaamme, niin tuntuu, että jutut jatkuvat taas siitä, mihin ne jäivät. Ja tuntuu kuin taukoa ei olisi ollutkaan. Nykyään onneksi tapaamme useammin. Kahvittelut ja ruokailut ystävän kanssa ovat juhlaa.
  Kaikkea hyvää ystävyydellenne ja ihanaa uutta vuotta Annu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ne kyllä ovat! Aika ihanaa kun olette tunteneet jo niin nuoresta <3 Pitkään ystävyyteen mahtuukin paljon erilaisia juttuja. Se on jotenkin niin ihanaa, kun juttua voi jatkaa siitä mihin se jäi - ja sitä juttua kyllä aina riittääkin. :)
   Ihanaa alkanutta vuotta myös sinulle Tuula!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Sitä ne nimenomaan ovat - tärkeitä ja ihania!

   Poista

Lähetä kommentti