Kohti kevättä ja aurinkoa

Linnut ovat aloittaneet aamulaulun. Se alkaa jo hämärässä - oikeastaan pimeässä. Lintujen aamulaulut talvisaikaan taitaa olla ihan niitä ensimmäisiä kevään merkkejä. Valoisa aika lisääntyy ja harmaa sekä pimeä väistyy pikku hiljaa, minuutti minuutilta.  Ihan huikeaa! Olisikohan tämä parasta aikaa vuodesta?
Helmikuun pakkaspäivät on hienoja. Ulkona on kylmä, välillä on yli 20 astetta, muttei se haittaa. On mahtava fiilis kun aurinko paistaa! Valoisan ajan määrän lisääntyminen luo aikaan illuusion, että päivässä on enemmän tunteja. Unta tarvitsee vähemmän - sisällä haluan viettää niin vähän aikaa kuin mahdollista ja ulkona olisi vaikka koko ajan.
Kun valon määrä lisääntyy tulee pakottava tarve ulkoiluun - voisin olla ulkona koko ajan - intoa ja tarmoa on kuin pienessä kylässä. Energiaa on vaikka toisille jakaa.
Ja mikä parasta - mieliala paranee! Luulen, että keväällä mun positiivisuus nousee potenssiin kymmenen. Eihän sitä voi olla pahoillaan, surkea tai negatiivinen kun aurinko tulee esille. Aurinko saa mahdolliset murheet tuntumaan pienemmiltä.

Tässä mennään kiivasti kohti 20.3. - silloin on kevät päivän tasaus. Ihan mahtavaa!

Kommentit

 1. Kyllä sitä kummasti on jo pirteämpi, kiitos vaan lisääntyneelle auringon valolle :)
  Ihanaa tiistaita sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se! Se keltainen pallura saa ihmeitä aikaan <3

   Poista

Lähetä kommentti