Nyt se on täällä!

Voihan ihanuus! Miten koira voikaan olla näin hauska, kaunis ja ihana?
Handa the Beauty
Koira ei ole meidän, vaan meidän tytön. Mutta luulenpa, että sitä nähdään paljon. Sillä pennulle rakennetaan temppurata sun muuta viihdykettä meidän maalle, Kivelään. Ainakin kuulin tytön uhittelevan tällaista ;) Ja mikäs siinä. Sinne mahtuu leikkimään ja temmeltämään just niin paljon kuin haluaa!
Just tullut reppana - kauhea jano ja stressitaso korkealla matkasta
Handa on rescue-koira, joka otettiin Rescueyhdistys Kulkurien kautta.  Koiran saamiseen meni meillä noin kuukausi. Ne luovutetaan Suomeen eläinlääkärin tarkastamana, madotettuna ja rokotettuna. Sterilisaatio tehdään täällä Suomessa heti kun hauveli on kasvanut hieman suuremmaksi. Olimme tänään mukana, kun pieni laiha reppana haettiin Helsingistä.
Minä kaunis, ja ihana ja suloinen
Koiran ottaminen on aina iso ja vastuullinen päätös joka vaatii harkintaa. Siinä sitoudutaan kouluttamaan elävä olento yhteiskuntakelpoiseksi - on se sitten rotukoira tai sekarotuinen. Vastuu on kummassakin suuren suuri.

Ja siinäpä onkin hommaa. Koiralle on opetettava sisäsiisteys, hihnassa kulkeminen, sosiaalistaminen ja mikä on oikeaa aktiivisuutta - positiivinen palkitseminen kehiin siis!
Autossa oli hyvä nukkua 
Koiruliini on reipas ja touhukas kaveri, joka ei turhia ujostellut.  Handa on ihana! Ja kaunis! Ja suloinen! Ja ihana....

Hah-  saa nähdä tuleeko minustakin koiralle höpöttävä hömelö?

Kommentit