Kiirettä on pitänyt

Tai niinhän kaikki sanoo. Kaikilla on kova kiire koko ajan. Mutta kiireen tunnun taitaa jokainen kuitenkin luoda itse. Kiirettä pystyy hallitsemaan aika hyvin valitsemalla pois kaikkea ns. turhaa. Silti voi olla paljon tekemistä! Niin kuin juuri nyt.

Silti en vaihtaisi näitä tunteja, päiviä ja viikkoja mihinkään. Saan nimittäin tehdä työtä josta tykkään, ja melkeinpä rakastan. Kyllä, näinkin voi olla!

Olen vihannestarhuri, ja kiireisin kausi on maalis-lokakuu välinen aika. Työt ovat alkaneet jo aiemmin, onhan osa siemenistä laitettu itämään jo tammikuun alussa. Mutta maaliskuusta alkaen, kun auringon valon määrä lisääntyi niin kiihtyi vauhtikin.

Olen ulkona melkein koko ajan - ja uskokaa tai älkää, mutta se on ihanaa. Saan olla ulkona. Saan liikkua raikkaassa ja happirikkaassa ilmassa. En istu "kahlittuna" toimistotuoliin, näyttöpäätteen ääreen vaan teen jotain ihan muuta. Kannan, kumartelen, kyykin, kävelen, ojentelen, kurkottelen, venyn, liikun suoritan, kuljen ja tunnen kun mun kroppa tekee asioita, töitä, liikkuu.
Lisäksi saan seurata kasvun ihmettä, siemenestä taimeksi ja taimesta satovalmiiksi vihannekseksi. Eikä siinä kaikki! Saan myös tehdä töitä myynnin ja markkinoinnin kautta asiakkaiden kanssa. Saan myydä tuotteita joihin uskon, jotka tunnen ja joiden takana seison 100%. Se on ihan mahtava juttu!
Suomen kasvukausi on lyhyt - koko vuoden tulos tehdään muutamassa kuukaudessa, joten kiirettä pitää juuri nyt. Niinpä blogi on horroksessa kasvukauden ajan- olemassa, mutta hiljaa.

Siispä päivityksiä ei tänne puolelle tapahdu ennen kuin vasta myöhäissyksyllä.

Jos haluat seurata minua töissä-duunissa, niin se onnistuu kyllä:  Facebookissa https://www.facebook.com/farmery.fi/  ja Instagramissa https://www.instagram.com/farmery.fi/

Ihanaa kesän jatkoa kaikille!

Kommentit

Lähetä kommentti