Annu

Hei, ja kiva kun päädyit tänne blogiini!
Olen Annukka, aika tavallinen, juuri 50 täyttänyt nainen Jyväskylästä.  Tässä blogissa kirjoitan enimmäkseen tästä tavallisesta elämästä jota elän. Hurahdin syyskuussa 2016 Crossfitiin ja siitä kirjoitan aika paljon - sen verran kovaa laji kolahti minuun. :)
mun crossfitpopot
Minua kiinnostaa terveelliset elämäntavat, puhdas lähellä tuotettu ruoka ja maaseudun pitäminen elinkelpoisena. Me hankittiin syksyllä 2015 pieni huonokuntoinen maatila (Kivelä), jota me kunnostetaan pikkuhiljaa asumiskuntoon.
Olen yrittäjä - työskentelen vihannestarhurina. Uskon vahvasti, että lähitulevaisuus on pienimuotoisten ja kannattavien lähiruokatilojen, joilla tuotetaan terveellistä ja maukasta ruokaa sitä arvostaville kuluttajille.
meidän Kivelä
Blogin kirjoittamisen aloitin vuoden 2012 alussa, silloin aloitin puolen vuoden vapaaehtoisen vapailun - halusin selvittää mikä minusta tulee isona.  Bloggaaminen on yllättävän kiva ja koukuttava harrastus. Ei uskoisi että tykkään tästä - ainekirjoitus oli  e h d o t t o m a s t i  mun inhokkiaine lukiossa. ;) Välillä kirjoitan lähes päivittäin, toisinaan saattaa vierähtää pidempikin aika ennen kuin tekstit päivittyy.
parasta Jyväskylässä - Jyväsjärvi
Blogi on olemassa hyvin itsekkäistä syistä, eikä minulla ei ole sen kummempia taloudellisia tai muitakaan tavoitteita täällä. Teen kaupallista yhteistyötä harkiten.
Minulle voit laittaa sähköpostia: annunelama@gmail.com

************************************************
This blog is about me, a fifty-something woman, living in Finland, Europe. I love life and all the nice things it has to offer.

Kommentit

 1. Onpa kiva tuo yläkuvan mekko! Täytyypä tutustua tähän blogiisi ajan kanssa. Terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIkös olekin ihana? Se on COSin viime talven mallistoa, ja olen käyttänyt sitä todella paljon!
   Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! :)

   Poista
 2. Vahingossa eksyin tänne, kun haeskelin Googlesta työvaatetrendejä. Mahtavaa nähdä välillä 40+-blogeja elämänmuutoksesta. Mukavaa kevään jatkoa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti