Terassinrakennusta ja vähän muutakin

Viime viikolla tuli tehtyä 77 tuntia töitä. Siis oikeita töitä. Olo oli eilen maanantaina hieman "zombiemainen". Jotenkin ei vaan ole jaksanut blogiakaan päivittää. Joskus projektit vaan syö aikaa, unta ja elämää... Onneksi nyt on välissä pari rauhaisaa ja lyhyttä päivää.
Silmäpussit näkyy kengurujen maahan saakka... ja heh, onpa väkinäinen irvistys... oooh...
Täällä kotona terassiprojekti etenee hienosti. Montun kaivuun lisäksi piti valaa anturat, laittaa harkkopilarit jne. Katolta ei lumia tähän putoa, rivari kun on tasakattoinen. Rakennelmasta tulee vähän turhan järeä, mutta eipä tuuli ainakaan vie...heh! Sirompaa ei saa/voi tehdä. Vähän tylsää, mutta näillä mennään. :)
Virittiellään ja mallaillaan...
Vielä kun saisi päätettyä käyttääkö pleksiä vai lasia katossa ja liukuovissa... Kummassakin on hyviä ja huonoja puolia. (hinta, paino, kirkkaus, kestävyys jne) Pitänee tehdä plus ja miinus-listaus.
Kuva lainattu Ekotuolit-sivulta
Ja sitten pitäisi päättää mitkä kalusteet terassille hommataan? Asuntomesuilla törmäsin Ekotuolin hienoihin puuistuimiin. Nämä olisi kauniit! Ne on koottu puusta ja hamppuköydestä. Luultavasti pitää kuitenkin hommata ruokapöytä-systeemi. Ja siihen nuo ei kyllä oikein sovellu. Varmaankin pitää lähteä kauppoja kiertelemään. Taitaa alennusmyynnitkin olla parhaimmillaan.


Ja sainpa noudettua tilaamani huivin. Vihdoin. Tämä on vaan niin nätti! Tykkään kovin! :) Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Toivotaan auringonpaistetta ja laskevia mansikan kilohintoja!

Kommentit

 1. Hui kamala miten pitkä viikko! Huh, omani alkoi tuntua juuri oikein keveän lyhyeltä! :)

  Mikä ihana huivi, niin kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onneksi se oli vain tuo yksi viikko! Eihän kukaan tuollaista jaksaisi pidemmän päälle. :)
   Mukavaa alkavaa lomaa sinulle!

   Poista
 2. Ihana huivi! Mä kuolasin Malenen nudea, kukallista huivia, mutten raaskinut ostaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään kovasti. No joo, oli siellä yksi toinenkin, muttei näitä ihan nyt niin vaan ostella! Hinta on vähän korkea ;)

   Poista
 3. No on sulka ollut pitkät päivät. Koita jaksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se hyvä välillä kokeilla tällaistakin viikkoa. Tuntuu sitten normi 40 tuntinen ihan kevyeltä ;)

   Poista
 4. Todella kaunis huivi, täydellisen värinen! :)
  xx J

  VastaaPoista

Lähetä kommentti