Tiistain asu

Aurinkoinen kesäpäivä vaatii rennot vaatteet. Varsinkin kun työpäivä sisältää tavaroiden roudaamista ja kasaamista. Siivousta ja muuta ei niin jokapäiväistä....
Eilen kun pyöräilin rantaraittia pitkin töihin oli välillä vähän hengitysvaikeuksia. Ei, se ei johtunut huonosta kunnosta - vaan ötököistä. Ihan tajuttoman isoja ötökkäparvia oli pitkin matkaa. Yök! Kun pääsin toimistolle olin hmmmm..."pilkullinen".
Seuraavan kuukauden ajan työpäivät poikkeaa aika reippaasti ns normipäivistä. Tässä vielä pari päivää hikoillaan, stressataan ja ihmetellään, jonka jälkeen aika tasan kuukauden ajan päivät toistuvat kohtuullisen samanlaisina.
Päällä ehdoton lemppari t-paita; Lindexiltä viime kesänä ostettu
Ja voi hyvä ihme; työpäivätkin alkavat vasta kymmeneltä! No joo, vastaavasti ne venyykin sitten ilta kuuteen. Välillä näin! :) Mutta siis, ensin tiistai alta pois...ja sitten se keskiviikko. :)
Aurinkoa ja iloa kaikille!

Kommentit

 1. Tarttis ottaa thaimaalainen tapa käyttöön :). (Kun olin töissä Bangkokissa, ihmettelin, miksi ihmisillä on aamulla töihin mennessään valkoiset kauluspaidat nurja puoli päällä päin, mutta sitten selvisi, että koska matkalla kumminkin liikenteessä likaantuu, niin ne käännetään vasta perillä oikeinpäin :)).
  Tosin en tiedä sitten, onko se likainen nurja puoli ihoa vasten yhtään sen parempi...

  Ihanan rento asu sulla. Just mun mieleen. (Eikä mulla sitten muunlaisia olekaan..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä mä mieluummin pelaan vaihtopaitojen kanssa, kun alan paitaa kääntämään ;)
   Kiitos, asu on rento ja helppo. Eikä liian kuuma hommien tekoon! :)

   Poista
 2. Kivan rento kokonaisuus, tykkään kovasti tämmöisistä. Pitäisi hankkia itsellekin jotain vastaavaa vaan hankkii kun ehtii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Rennot vaatteet on kivaa vastapainoa toimistotäteilylle! :)

   Poista
 3. Ihanan rento asu. Asu pitää valita aina sen mukaan mitä tekee ;)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut! Jos rentoilee, niin sit rento asu ;)

   Poista

Lähetä kommentti