Ihan rauhassa

Mitäpä ekana lomapäivänä voi tehdä? Mikä on ekan lomapäivän fiilis?
Ainakin voi herätä ihan rauhassa, tehdä aamupalan ihan rauhassa ja lukea lehdenkin ihan rauhassa.
Sitten voikin suunnitella keittiötä monta tuntia. Vaihtoehtoja on niin monia, mutta vain yhden ratkaisun voi toteutaa. Joten se suunnitelmakin käytiin ihan rauhassa läpi. Ja muuttuihan se vähän kun sitä pikkasen vielä pohdittiin.
Tarkett Trend 200 vinyl Istanbul kuvat lainattu Tarkett
Päädyttiin nimittäin keittiön lattiavalinnassa vinyylin. Enpä olisi tätä kyllä uskonut. Mutta niin vaan siinä kävi! Huomenna pitää käydä tilaamassa. Toivottavati ei ole kovin pitkä odotus!
Vihdoinkin sain nämä hankittua :)
Kävin aamusta parissa rautakaupassa ja Kodin 1. Piti ostaa tuikitärkeä kastelukannu ja terassiharja. Oikeasti lähdin etsimään isoa kukkaruukkua tuijalle, mutten löytänyt mieleistä. Sen sijaan poistopisteestä tarttui mukaan hauska keittiöpyyhe 5 eurolla. Tämä "kuisiki" minulle "osta minut mökille" - No sen tein. Ei ehkä mun näköinen, mutta mökille niin söpö!
Suloinen keittiöpyyhe (Tea Towel/Ulster Weavers)
Pari naapuria oli selvitellyt meidän puhelinnumeron, ja soittivat ja pyysivät josko mun Mies tekisi heillekin katetut terassit. Sanoivat tulevansa huomenna käymään. Muilla ei nimittäin tässä yhtiössä ole sellaisia. Ja voin kyllä muutaman viikon kokemuksella sanoa, että se on joka euron arvoinen!
Taas nämä tuolit! Mutkun olen niin ihastunut niihin!
Pitäisi keksiä joku kiva pikkupöytä terassille. Joku matala ja puinen. Nyt saa jakkara toimittaa kaffepöydän virkaa. (hmmm hieman puhkipalamista havaittavissa jakkaran kohdalla... )

Huomenna tehdään pieni retki Ikeaan. Vielä ei olla päätetty menäänkö Tampereelle vai Kuopioon. Sama matka kumpaankin. Tarkoituksena on koluta läpi keittiöosasto. Ihan rauhassa. Tunnustella ja fiilistellä minkälaiset ovet valitaan, ja mitkä vetimet.
Mukavaa iltaa kaikille!

Kommentit

 1. Tuosta vinyylilattiasta tulee kerrassaan upea! Ja terassi on jo sitä - ei ihme, jos naapurissa havitellaan samanlaista!
  Oikein hyvää lomaa sinne - täällä vedellään viimeisiä lomapäiviä tällä erää. Ja aamun tunnelmat olivat kyllä kaikkea muuta kuin sinulla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin ihastuin tuohon väriin ja kuvioon. Ja se on ihanan helppohoitoinen. Asuntomessuilla meidän näyttelytalossa oli vitivalkoinen saarniparketti. Sitä kun katselin kuukauden päivät ja sai koko ajan pelätä että se menee piloille + että siivottiin siitä jatkuvasti kaikki roskat pois, niin päätin ettei ainakaan meille tule sellaista lattiaa... Huh! Arvostan helppohoitoisuutta, kiitos :)
   Jees, lomasta nautin. Tätä on niin odotettu. Yritän olla aivot narikkaan-moodissa :D

   Poista
 2. Meillä mies aloitti kuistin -tai olisiko tuo nyt kuisti-huoneen rakentamisen talon takapuolelle ja tänään kyseli lattiamateriaalia. Vaihtoehtoina laatta (ei!), laminaatti tai lankku. Vaikka tuokin kuvassa oleva laminaatti on tosi kaunis taidan kuitenkin olla lankun kannalla. Puu on kuitenkin puu ja sopivampi vanhan talon henkeen. Pyyhe on kyllä ihan mun näköseni, ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä mekin puuta laitettiin terassille. En edes harkinnut esim. puukomposiittia... Näinpä senkin huonot puolet siellä asuntomessuilla... :(
   Mutta tuon vinyylin kyllä tahdon keittiöön! Olishan marokkolaiset laatat tietenkin hienot...mutta hukkaan ne menisi meillä. ;)

   Poista

Lähetä kommentti