Lauantai, lettuja ja telkkarimaraton

Heissan, ja terkkuja Kroatiasta! Yritän jossain välissä käydä läpi ottamani kuvat matkalta. Teen sitten sellaisen typistetyn matkakertomuksen ihanasta, ihanasta kohteesta. Mutten vielä tänään. 
Minä Dubrovnikin vanhan kaupungin muurikierroksella
Sillä tänään on taas se lauantai, kun Mies on joka syksyisessä tennisturnauksessa pelaamassa ja minä ja tytär katsotaan yhdessä leffamaraton ja syödään jotain epäterveellistä.
Kuva lainattu Flickr Creative Commons, Neeta Lind
Päätettiin että syödään iso kasa lettuja ja tehdään niiden kanssa erilaisia täytteitä.
Kuva lainattu Flickr Creative Commons, Chris Barber
Ja nyt päädyttiin katsomaan HBO:n True Bloodin viimeinen, eli 7 kausi. Tässä se ilta sitten  rattoisasti menee!
kuva lainattu HBONordic.com
Ensin kuitenkin vähän pyykin pesua ja siivoamista. Mukavaa lauantaita kaikille!

Kommentit

 1. Ihanan kuuloinen lauantai teillä. Mekin vietetään tytön kanssa laatuaikaa viikonloppu kun mies on töissä ja poika pelimatkalla. Nyt lähdetään kiinalaiseen syömään.

  VastaaPoista
 2. Kuvia odotellessa.... Arvaa alkoiko tehdä mieli lettuja? No alkoi.

  VastaaPoista
 3. Letut ovat rakkautta! Viime talvenakin, jos toivoin, että poika tulee viikonlopuksi kotiin, ei tarvinnut kuin vihjaista, että on lettulauantai;) Ja noita maratooneja minäkin tyttären kanssa olen harrastanut - tosin meillä on sarjamaratooneja: tällä hetkellä on meneillään Bonesmaratooni, joka jää kesken, kun tytär muuttaa. Mutta onpahan sitten jotain jemmassa, millä sen kotiin houkuttelee. Niiden lettujen lisäksi;)
  Mukavaa kesän viimeistä viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, sarjamaratonit tekee hyvää! Eihän niitä toki aina jaksa, mutta välillä ne on kunnon nollauskeino...ja varsinkin jos on lettuja :)
   No tästä eteenpäin on sitten kivoja syysviikonloppuja :D

   Poista
 4. Kiva kuulla, että Kroatia oli hyvä matkakohde, sillä olemme itse suunnitelleet matkaa sinne jo useampaan otteeseen. Mielenkiinnolla odotan matkapostausta :) Mukavan kuuloinen herkkupäivä teilläkin siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kroatia on kaunis! Kannattaa käydä, ehdottomasti. Niin kaunis että sattuu :)

   Poista
 5. Oi kun kuulostaa kivalta illalta! Kroatia kuulostaa mielenkiintoiselta kohteelta, odotan innolla postausta. Yksi haaveistani on päästä sinne jossain vaiheessa vaan se ei ole vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kroatiasta teki mielenkiintoiseksi sekin, että me bongailtiin Game of Thrones kuauspaikkoja oikein urakalla! Kannattaa siellä käydä kyllä muutenkin ;)

   Poista
 6. Olen nyt parista suusta kuullut lähiaikoina sellaista hehkutusta Kroatiasta, että pakko se varmasti on uskoa :) Mielenkiinnolla odotan kuvia.

  Ihania lättyjä -oliko se nyt murrekysymys kuinka niitä kutsuu. Tosin mun makean kiintiöni tulee täyteen jo yhdestä kermavaahtokoristellusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koratia on kyllä ihana, huh! Matkapostaus tulee tällä viikolla, kunhan kuvat on selvitty läpi.
   Letut, lätyt, plätyt, ohukaiset... samapa tuo miten niitä kutsuu, yhtä hyviä kaikki! :)

   Poista

Lähetä kommentti