Heinäkuu toimistolla

Toimisto lähes kaikuu tyhjyyttään.
Eipä ole palavereja ei... ei asiakkaiden tai yhteistyökumppaneidenkaan kanssa. Joten mitäpä sitä suotta yksikseen nipottmaan. Helpot ja rennot vaatteet päälle ja lähes meikitön olemus. Tennarit ovat olleet aika monena päivänä jalassa, samoin ihan perusneule ja ehkäpä pikkasen kulahtaneet, mutta ah niin mukavat housut jalassa.
Tämä Filippa K:n neule on ollut ihan erinomaisen loistava ostos. Käyttökustannus on kyllä matala, sillä tätä on tullut pidettyä tosi paljon kuluneen vuoden ajan. :)
On kyllä ollut tosi kiva kävellä aamuisin. Ihan selkeästi on hiljaisempaa - aamuisin ei juurikaan ole liikennettä ja on mukavan valoisaa ja jotenkin rentoa. Välillä tuntuu siltä, kun ei töihin olisi menossakaan. ;)
Töissä on muuten pakko olla huivi, jotta saa sen himskatin vedon pysymään iholta loitolla! Jäätävää!
On haasteellista saada ihmisiä kiinni - Suomi on oikeasti kiinni heinäkuussa - ja jos saat jonkun langan pähän, niin lähes poikkeuksetta se on kesätyttö tai -poika. Edellisessä työpaikassa tehtiin paljon ulkomaankauppaa, ja silloin oli vaikeaa, kun Eurooppa on kiinni elokuun, ja Suomi heinäkuun. Periaatteessa siis nyt on helpompaa...heh.
Periaatteessa olen lomalla, mutta käytännössä joudun jonkin verran olemaan töissä yhden kiireisen projektin kanssa. Toivottavasti pystyn ottamaan lomapäivät jokus myöhemmin ulos. Toisaalta, ei kesällä töissä olo ole stressaavaa, kun siellä ei ole muita eikä siis keskeytyksiäkään!
Tykkään tästä COSin paidasta, erittäin helppo, rentoa ja silti siisti töihin :)
Minusta tuntuu, että (loman aikana) 4-5 tunnissa saa enemmän aikaiseksi, kuin perusviikkoina kahdeksan tunnin aikana. Ei ole keskeytyksiä, ja töitä saa tehtyä täysillä. Mukavaa! Pikkasen tietenkin sosiaaliset suhteet ovat niukemmat - heh.
Loppuviikko taitaa sujua ihan oikeilla vapailla! Jospa sitä vaikka leipoisi pullaa... tai jotain...
Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

Kommentit

 1. Kuulostaa mukavalta työnteolta ! Ja voi kuinka tykkään molemmista asuistasi, molemmat voisin pukea itsekin :)

  Kivaa loppuviikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu! Tykkään kovasti siitä kun saa aikaan asioita...ettei ne jää puolitiehen tai ajatuksen asteelle.Että saa vietyä jutut maaliin eikä ajatus katkea koko ajan! :)
   Kiitos, nuo vaatteet on helpoista helpoimmat päällä!

   Poista
 2. Tuo COS:n paita on ihana ♡
  Mukavaa oikeaa vapaapäivää!

  VastaaPoista
 3. Leppoisalta ja kivalta kuulostaa sinun työsi heinäkuussa.Vaikka työtä tuleekin tehtyä ja hommat etenee.Ihanan rentoja asuja,sopivat sinulle hyvin..Työni päiväkodissa eroaa toki työstäsi mutta sekin on erilaista kesäisin.Ulkoillaan paljon ja pukeminen on helpompaa..Pienemmät lapsiryhmät jne..Kiva,kun työ on hieman erilaista kesäaikaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä luksusta kun voi tehdä töitä ilman keskeytyksiä!
   Varmasti kesällä on helpompaa olla päiväkodissa töissä...kun ajattelee sitä pukeutumisrumbaa, niin onhan se huomattavasti mukavampaa :)

   Poista
 4. Ihania asuja! Rentoja, mutta tyylikkäitä. Kuvien taustakin on mitä mainioin. Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos :) Siinä ne mun tomaatit kasvaa..ihan vaan seinänvierustalla, eikä kasvihuoneessa. Sa nähdä tuleeko niistä mitään satoa?!?

   Poista
 5. Miten kivoja asuja, rennon toimivia kesälle. Itse olen huomannut saman, 8h päivillä heinäkuussa saa todella paljon aikaan, loma odottaa elokuun puolella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Satu! Kesä on tehokasta aikaa! Mä yritän saada ulos 1-2 vkon pätkän myöhemmin syksyllä :)

   Poista
 6. Kiva asu ja olt niin sporttinen ja hyvännäköinen Lady <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti