Sinisessä mekossa

Vihdoinkin on niin lämmin, että sininen mekkokin päätyi ylle. Ja ilman neuletakkia!
Mekko on materiaaliltaan ryhdikästä farkkukangasta. Tykkään, kun siinä on vähän hihaa, helmassa riittävästi pituutta ja leikkauskin väljähkö. Eka kerran kun sovitin tätä mietin, että veisinkö sen äidille pienennettäväksi vyötärön kohdalta. Siitä voisi helposti napata muutaman sentin pois. Mutta tulin sitten toisiin ajatuksiin. On vaan kiva, kun mekko on väljä ja helppo käytössä :)
Mekko: COS, huivi: Uniqlo, tennarit: Converse
Alunperin olin ajatellut, että tässä olisi tämän kesän luottovaate, muttei se kyllä ole päälle eksynyt kuin kerran tätä aiemmin. Jotenkin vaan säät eivät ole tuntuneet suosivan tämän käyttöä. Mutta jos tämä olisikin mun loman luottovaate?
Me ei nyt sitten lähdetäkään ulkomaan matkalle heinäkuussa...työtilanne ei yksinkertaisesti anna myöten. Mutta elokuussa mennään! Se on jo päätetty. Anyways, päätettiin (tänään)aamulla,  että me lähdetään  ajelemaan tätä kotimaan länsirannikkoa muutamaksi päiväksi tulevalla viikolla. Olisiko kenelläkään ehdottaa mitään kivoja paikkoja? Se mitä bongaillaan, (ja mikä kumpaakin kiinnostaa) on pienet leipomot ja kahvilat. Että jos osaatte vinkkejä antaa, niin iloinen olisin!
Nyt puutarhahommiin. Just käytiin hakemassa multasäkkejä lisää :)

Kommentit

 1. Selvää lomamekko ainesta tuossa on :)
  Ajelkaahan varovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä mekko on ihan ylihelppo päällä. Ja tykkään kun se ei rypisty pahemmin! :)

   Poista
 2. Kaunis mekko ja ei kannata kaventaa vyötärön kohdalta // Sininen on aina kiva kesäväri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minäkin ajattelin. Löysänä se on huomattavasti mukavampi päällä. :)
   Sininen taitaa olla ainoa väri, jota multa löytyy muuten musta-valko-harmaasta vaatekaapista!

   Poista
 3. Mekko on just noin hyvä minunkin mielestäni. esim. lämpimissä maissa ilmava ja sopivan vilpoinen. en osaa muuta sanoa matkakohteista, kuin että oma sydämeni on Turkissa. Siellä on leipomo-kahviloita auki jopa 24/7 ja tuoretta leipää ja leivonnaisia saatavana. Palvelu todella hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Se on helppo päällä, ja sitä kai kesämekon pitää ollakin!

   Poista

Lähetä kommentti