KNA 2015

Kävele Naiselle Ammatti-tapahtuma järjestetään sunnuntaina 13.9. usealla paikkakunnalla ympäri maan ja ulkomaillakin! Tapahtuma järjestetään jo kuudetta kertaa. Valtakunnalliset Facebook-sivut löytyvät tästä linkistä.
Minä ja kyltti, työpaikan kukkapenkissä lounastauolla :)

Olen mukana järjestämässä tapahtumaa täällä kotipaikkakunnallani, Jyväskylässä. Tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia tukemaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Kävele Naiselle Ammatti -tapahtumassa kävelemme yhdessä muutaman kilometrin matkan ja pidämme hauskaa.  Lahjoittamalla autat kehitysmaan naisia hankkimaan itselleen koulutuksen, ammatin ja toimeentulon – ja siten saamaan arvostusta omassa yhteisössään.
 Tässä alla on Leena Harkimon viesti asiasta:
 Katso mukana olevat paikkakunnat ja ilmoittaudu mukaan täältä: Kävele Naiselle Ammatti 2015
Yhden ammatin hinta on 30 euroa. Eikä hätää, jos summa tuntuu isolta. Voit lahjoittaa ammatin myös yhdessä jonkun toisen kanssa. :)

Naisen asema köyhissä maissa on yleisesti huonompi kuin miesten. Tiesitkö että 70% maailman köyhistä on naisia?  Tämä vaikuttaa heidän ihmisoikeuksien totutumiseen monin eri tavoin (mm. itsemääräämisoikeus, perintö ja omistusoikeus). Käy lukemassa lisää jos aihe kiinnostaa. Naisten Pankin "Miksi autamme naisia?"-artikkelissa on hyvin avattu tämä ongelma.
Tieto on aika pysäyttävää! 
Naisten Pankin toiminta pyörii lähes pelkästään vapaaehtoisten naisten voimin.  Naisten Pankki toimii Kirkon Ulkomaan avun kanssa yhteistyössä.  Kirkon Ulkomaanapu ei tee lähetystyötä avustustyön ohella, ja palvelee kaikkia tarvitsevia uskonnosta riippumatta.
Lähde mukaan tekemään hyvää sunnuntaina 13.9.2015!

Kommentit

 1. Tämä on helppo tapa osallistua hyvää asiaa edistämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on tärkeää, että jokainen löytää itselleen sopivan tavan. On se sitten ihan arkista avustamista, kuukausilahjoittajaksi ryhtymistä tai jotain muuta. Pääasia että tekee edes pikkasen jotakin. Ja onneksi tapoja on paljon :)

   Poista
 2. Jes, toimintaa hyvän asian puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, ja tämä on ainakin minulle mieleinen tapa auttaa :)

   Poista

Lähetä kommentti