Kivelässä

Meillä remppa edistyy. Varmaankin teistä lukijoista näyttää siltä, ettei mitään tapahdu. On vaan niin paljon kaikkea mitä pitää tehdä, että töiden eteneminen ei välttämättä sivullisille näy.
Sisäkaton panelointi alaslyötynä
Aika lohduton näky - mutta nyt se on tehty!
Niin kuin nyt lauantaina... Koko päivä meni yläpohjan tyhjentämiseen. Siis sieltä tyhjennettiin loput hiekat ja purut, sekä vuorivillaa. Lisäksi mun Mies irroitti kaikki parrut ja laudat, pudotti ne alas, ja ne pätkittiin polttopuiksi jotka vietiin puuliiteriin. Kuulostaa ehkä vähäiseltä, mutta meitä oli 4 aikuista koko valoisan päivän tekemässä töitä. No joo, juotiin me pari kertaa kahvit, mutta muuten kyllä tehtiin koko päivä.

Sunnuntai kului sitten kammareiden sisäkattoa purkaessa. Vanha maalattu paneli tuli kyllä nätisti alas, mutta voi pojat, kyllä sieltä tuli myös hiekkaa, pölyä ja hiirenpapanoitakin! Yöks...
Niin, ja purettiinhan tosiaankin pois se vanha leikkimökki. Se oli kyllä ihan hasardirakennelma - tosi vaarallinen lapsille. (lattia laho, lasiset ikkunat, huterat rakenteet...)

Tilan nimi on Kivelä, ihan sanan mukaisesti. Kiviä on vaikka muille jakaa. En tiedä mitä niillä kaikilla oikein tekisi. Ja minne ne kaikki tunkisi... On isoja ja pieniä. On sammalpäällysteisiä ja ilman. On luonnonkiviä ja ihmisten muotoilemia. On peruskalliota, ja irtonaista. Tontilta löytyy myös tiiliä ja harkkoja, ehjiä ja rikkinäisiä. Meidän ei ainakaan tarvitse ostaa kiviä.
Hommaa riittää pitkälle ensi vuoteen :)

Kommentit

 1. Siellä todella näkee oman kädenjälkensä. Tsemppiä remppaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo... ja välillä tuntee sen turhautumisen, kun tekee ja tekee eikä mikään tule valmiiksi ;)

   Poista
 2. Juu, ei sitä tältä puolelta aina ymmärrä kaikkea remppajuttuja mutta siellä on kaikki tietty selvillä. Tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten ihan hurja määrä mitä töitä pitää tehdä että alkaa saada näkyvää aikaiseksi. Ja mekin ollaan enimmäkseen vain viikonloppuisin, ja valoisaan aikaan tekemässä... Tsempataan :)

   Poista
 3. On niin tutunnäköisiä kuvia :) Meillä myös saarimökin remppa menossa. Ja meillä myös vaihdettiin villat, katto uusittiin, sisäpohja uusittiin... Talvella ei mökille pääsekään, kun on saaressa.
  Tässä istun koneen ääressä ja katselen remppakuvia, ja pohdin, saisiko näistä jutun juurta tai tuleeko liian pitkäpiimäistä tarinaa. Näissä hommissa kun ei ole tukka hyvin eikä kynnet geelissä...
  Vaan hienoa, kun kerrot mökkirempasta, ehkä minäkin rohkenen kertoa. Reipasta remppamieltä toivottelen.
  Hyvää tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Hirmusti tekin teette!
   Kun oman blogin nimi on "elämä uusiksi" niin olisi hassua jättää remppa kokonaan tästä ulkopuolelle... Ei taitaisi olla uskottavaa, että keekoilisin vaan päivän asu kuvissa, ja sitten kuitenkin kaikki vapaa-aika menee risusavotassa, rakenteiden purkamisessa ja kottikärryhommissa :)
   Että pistäpä vaan remppajuttua - ne kiinnostaa ihmisiä yllättävän paljon.
   Kivaa alkavaa viikkoa!

   Poista
  2. Kiitos Annu rohkaisusta. Nyt on on remppajuttu blogissa. Kesän ja syksyn aherrukset paketissa. Ainakin jutun osalta.
   Kivaa viikkoa!

   Poista
 4. No eipä käy tällä hetkellä kateeksi - mutta saattaa jo ensi kesänä pieni vihreys iskeä;)
  Ihania kiviä - sammaloitunut kivi on upean näköinen!

  VastaaPoista
 5. Tee lista siitä mitä pitää olla tehtynä jouluun mennessä ja mitä alkuvuonna. Se auttaa ainakin sekavaa olotilaa päässä ja siitä näkee edistymisen kun pääsee yliviivaamaan asioita. Tämä on mielenkiintoista.-3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti