Viikonloppu maalla

No eihän siellä taas muuta tehty kuin töitä.
Kaikki hirret ja kivet on nyt imuroitu ja pusattu. Lisäksi kaikki puusilppu, hiontapöly ja juuret on poistettu.  Puhtaan maan päälle levitettiin harsokangas/erottelukangas. Isot kivet saatiin aseteltua niin, että niitä voi käyttää tukena lattiapalkeille.
Meille tuotiin jo aiemmin pihaan pressujen alle suojaan 12 tonnia kapillaarisepeliä. Tänään oli vuorossa sen sisään kärrääminen. Sepeli tulee perinteisen (alkuperäisen) maapenkan tilalle. 
Siispä lapiot heilumaan ja kottikärryllä kyytiä. Luulenpa, että tällä toimistotätillä on huomenna kädet-selkä-reidet "kipeänä" ;)
Ai niin, nostettiin me perjantaina kattolaudat tukiparrujen päälle. Kiinnihän ne eivät vielä ole - se homma jää ensi viikolle.
 Ja loppuun vielä lyhyt video perjantailta - siinä selitystä katon teosta.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Kommentit

 1. Ei tarvitse salilla enää käydä tällaisten viikonloppujen jälkeen.
  Hyvin näyttää hommat etenevän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyllä tarvitse! Mulla on lihakset niin hellänä että istuminenkin sattuu :D

   Poista
 2. Mukavaa seurata projektianne!!

  VastaaPoista
 3. Siellä jaksetaan touhuta ahkerasti remontin parissa, eikä ihme, sillä uskon että lopputulos on kaiken vaivan arvoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Jeps, pakko jaksaa kun ei hommat muuten etene. Ei vaan, tämä on niin mahdottoman hauskaa hommaa - ja niin kivaa kun työn tulos näkyy!

   Poista
 4. Kyllä on jotain selkälihaksia olemassa! Kiitos sunnuntaijumpasta! :) T:Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, kyllä on selkä, takapuoli ja reidet (+vatsalihakset) saaneet kunnon rääkin täälläkin! :D Olette aina tervetulleita talkoisiin (ja muutenkin)!!! Kivaa oli - huh!

   Poista

Lähetä kommentti