Blogin aikaiset hiusmallit

Blogi on kohta 4 vuotta vanha (jeiii!) ja vaikka itsestäni tuntuu siltä, ett lähes sama hiusmalli on ollut koko ajan, niin ei se kyllä ihan niinkään ole. Alla on kuvia blogitaipaleen varrelta. Eihän ne paljoa ole muuttuneet, mutta jonkin verran... jos ei muuta, niin on ne ainakin lyhentyneet :)

Vuonna 2012 hiukset oli aika pitkät koko vuoden. Pidin tosi usein pantaa, tai vaihtoehtoisesti hiukset oli kiinni ponnarilla niskassa.Väri oli aika tumma ja raidoitettu.
Vuonna 2013 leikkasin hiukset lyhyemmäksi... muistaakseni huhtikuussa. Kyllästyin roikkuviin hiuksiin ja hain jonkinlaista muutosta. Pidin silloin tärkeänä että hiukset on sen verran pitkät, että ne sai korvaan taakse vedettyä.
Vuonna 2014 hiusmalli oli ehkä hieman "raskas". En juurikaan anna kampaajien ohentaa hiuksia, sillä usein he innostuvat vähän turhan paljon saksien kanssa. Hiusmalli oli toispuoleinen (olikohan mulla ikävä pitkiä?) ja välillä niissä oli aika paljon vaaleaakin.

Entäpä tänä vuonna?
Madridin matkan jälkeen (maalis-huhtikuussa?) hiukset leikattiin niin, että ne on kummaltakin sivulta lyhyet ja päältä pitkät. Tämä malli on helppo pitää siistinä, eikä tarvitse kuin vähän vahaa aamuisin.
Luulen että malli pysyy aika samana ensi vuonna... Mutta väri saattaa muuttua. Olen tosi kyllästynyt värjäämään näitä 4 viikon välein - eikä se varamasti ole terveellistäkään?
Oma hiusväri on kokonaan umpiharmaa - sellainen valko-hopea.  En ehkä vielä haluaisi sen värisiä, koska se tuo auttamatta lisä ikää "naamalle". Mutta kun en halua olla tässä värjäyskierteessäkään... Mikä avuksi?!?

Kommentit

 1. Lähinnä omaa väriä pääsee helpoimmalla. Auttaisiko raidat?
  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Raitoja on enemmän tai vähemmän koko ajan... Varmaankin aika blondiksi pitäisi vetää nämä hiukset :) eeeh, blondi minä!?!

   Poista
 2. Sinulla on sirot kasvot ja sinulle sopivat kaikki nuo mallit!
  Itse olen jo vuosia sitten jättänyt muut värjäämiset paitsi raidat silloin tällöin. Nyt en niitäkään ole yli vuoteen otattanut eli omalla värillä mennään. Minulle kun se värjäys tarkoittaisi vaalentamista ja kyllästyin totaalisesti siihen juurikasvurumbaan.
  Mutta raidat saattavat vielä joku päivä ilmestyä - ne kirkastavat omaa, etenkin talvisin, sameaa väriäni.
  Olen aina toivonut, että olisin saanut ihanat harmaat hiukset vaan niin ei ole käynyt - olen perinyt äitini hiusten värityksen ja hänellä ei vieläkään ole harmaata;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kasvatus näin tummista hiuksista vaaleisiin ilman välvaihevärjäyksiä olisi aika karun näköinen ;)
   Saa nähdä minkälainen vuoden 2016 hiusprojekti tulee olemaan?!?
   Täysharmaa, vai jotain sinnepäin?

   Poista
 3. Nythän on kehuttu olaplex käsittelyä. Lue lisää http://www.kcprofessional.fi/olaplex.html
  Se on hellempi hiuksille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olaplexista on kampaajallakin puhuttu...varmaan joka kerta kun käyn siellä. Katsotaan mitä hän keksii ensi kerralla mun hiusten menoksi?

   Poista
  2. Totta! Kampaajakin on puhunut jo useammalla käyntikerralla olaplexista.

   Poista
 4. Minä annoin muutama vuosi sitten tulla oman värin - siis harmaiden raitojen - totta puhut/ vanhensi :(. Silti ihailen kauniita harmaita hiuksia, joihin välillä törmään..osalla varmaan käsittelyä tukee kampaaja, mutta muuten aika luonnollista ja kaunista. Ajattelen, että annan seuraavan kerran tulla luonnolisen harmaaksi ehkä noin 10 vuoden päästä. Nyt pärjään raidoilla - ja olaplex -käsittelyllä.Minulla ollut joskus yhtä tummat kuin sinulla - ja väsyin juurikin siihe,että piti niin säännöllisesti käydä värjäyttään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin ajattelin, että 10 vuoden päästä ehkä oma väri...mutta mä en millään jaksa tätä värjäysrumbaa...se ei vaan voi olla terveellistä keholle - ei mitenkään?
   Tai jos antaa harmaiden kasvaa, niin sit pitäisi varmaan olla aika timmissä kunnossa ja paaaaaljon meikkiä?!? Että olisi reippaan näköinen. Voi jee, tämä on vaikeaa... ;)
   KAtsotaan nyt miten tässä tehdään

   Poista
 5. Kokeilepa spreijattavaa tummanruskea hiuspuuteria kotimaiselta Four Reason -merkiltä. Itse saan sillä vähän siirrettyä eteenpäin värjäysväliä. Tärkeintähän olisi saada se pilkottava harmaa tai vaalea juurikasvu piiloon ja tällä se onnistuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta. :) Tuosta en ole edes kuullutkaan.

   Poista
 6. Minä painiskelin kesän jälkeen saman hiusongelman kanssa ja keskusteltuani kampaajani kanssa hiukseni ensin raidoitettiin (tyvikasvun näkymisen vähentämiseksi)ja sen jälkeen sitä on vain kevytsävytetty kerran, Ostin lisäksi ns. platina-shampoota, joka pitää kevytväri paremmin hiuksilla eikä tyvikasvua erota tällä hetkellä lainkaan. Tavoitteenani on vähentää vähitellen harmaiden lisääntyessä värjäystä ja antaa sen "viimeisen värin " tulla. Kestoväriä en siis aio enää laittaa. Mielestäni hiusväriongelmaa mietittäessä kannattaa satsata hyvään leikkaukseen. Minulla on aika lyhyt tukka ja se jo mielestäni nuorentaa. Haaveilen sellaisista luonnollisista hopeanharmaista hiuksista ja oikein lyhyestä sporttisesta tukasta...eikä siihen varmasti kauheasti vuosia tarvitse kulua...:) Eli samassa hiusongelmissa mennään ja nykyiseen tilanteeseen olen tyytyväinen, ei ole tarvinnut enää joka kerta edes kevytsävyttää..

  VastaaPoista

Lähetä kommentti