Miten raportoin Kivelää jatkossa?

Nyt on vielä lunta ja routaa maassa, joten Kivelässä ei juurikaan tapahdu mitään. Käydään viikonloppuisin, yleensä sunnuntaina tarkastamassa että paikat on kunnossa, lämmitetään pönttöuuneja ja suunnitellaan, suunnitellaan ja suunnitellaan. Remontti etenee keväämmällä. Eikä taimenkasvatustilojakaan ole vielä rakennettu, joten kasvatuspuolikin on aika hiljainen.
Tähän pläntille tulee kasvutunnelit

Mutta älkää huoliko. Kyllä se toiminta kohta alkaa! Ja kun se alkaa, niin se tapahtuu ihan eri tavalla kuin ennen!

Kivelälle avataan omat verkkosivut, blogi,  instagram-, facebook-, pinterest-, ja snapchat-tilit, ja on siellä Twitterkin varattu ihan varmuuden vuoksi (vaikken vieläkään tiedä mitä sinne laittaisin). Eli domain ja tilit on jo varattu - mutta tyhjyyttä huutavat. :) "Jonkun" pitäisi tehdä jotain...ja se joku olen minä.

Olen menossa WordPress-kurssille ensi viikolla. Kurssi kestää muutaman viikon, mutta luulen että parin kerran jälkeen saan jonkinmoisen sivun avattua. (ja kai sen saisi ilman kurssiakin, mutten jaksa opiskella tätä aihetta itsekseni - on niin paljon muutakin opeteltavaa)
Kasvun ihmettä viime vuodelta

Aika innoissani ja tosissani olen - suunnitelmia on niin paljon, samoin tekemistä. Logot ja visuaalinen ilme alkaa hahmottua - mutta vielä on paljon "hämärää".  Nimen ja osoitteet kerron sitten kun yritys on rekisteröity. Nyt jännitetään meneekö nimi läpi! (pitäisi kyllä mennä - mutta ikinä ei voi olla varma)
Omaa satoa <3

Eli uudessa blogissa tulee olemaan juttuja Kivelän remontista, peltohommista, taimien kasvattamisesta, ruuan kasvattamisesta, kasvatustulosten jalostamisesta, ruuan laitosta ja kaikesta mikä siihen sitten liittyykään.
Aurinko korkeimmillaan joulukuussa

Koitan sitten jossakin vaiheessa siirtää vanhat Kivelä-postaukset sinne uuteen... harjoitusta sekin. Mutta siis...vielä joutuu odottamaan muutamia viikkoja. Laitan kyllä tänne blogiin tietoa sitten kun informoitavaa on! Ja tottakai sivupalkkiin tule pysyvä ohjaus niille, joita Kivelä kiinnostaa enemmän kuin mun crossfit-harrastus :)

Niin, ja siis tämä blogi tulee pysymään enemmän harrastuspainotteisena - vähän crossfit-blogina. Enkä ajatellut vaihtaa nimeä tälle.  Energiaa ja innostusta on jakaa vaikka koko maailmalle. Tuntuu siltä, että kaikki on mahdollista. Kohti ääretöntä ja sen yli!

Kommentit

 1. Kivelän jutut kiinnostavatkin minua. Kiva päästä remppaa seuraamaan.
  Mukavaa keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos. Kyllähän meillä seurattavaa kevään mittaan löytyy!

   Poista
 2. Kumpikin aihepiiri kiinnostaa joten kiva että pääsee seuraamaan. M

  VastaaPoista
 3. Kivelä kiinnostaa minuakin. Mielenkiintoista seurata miten siellä edistytte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Näin talvella ei edisty, mutta kyllä siellä kohta taas tapahtuu.

   Poista
 4. Mitenkäs Kivelässä menee? Remontti tai puutarhakuulumisia?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti