Toinen laji viidestä - miten se meni?

Huh huh. Toisenkin lajin ilmoitukseen heräsin keskellä yötä, ja ilman herätyskelloa tietenkin. Kello oli 3:17 kun unenpöpperöisenä katsoin puhelinta. Ajattelin että helppo nakki - pelkkiä kyykkyjä ja burpeita. Pakko oli katsoa uudestaan, olin varma että luin jotenkin väärin, ja tarkastin... En sitten enää kunnolla nukahtanut tämän jälkeen. Kyykyissä olikin painot ja burpeet tehtiin hyppäämällä tangon yli.

18.2 mitä piti tehdä?

Treeni koostui tällä kertaa kyykyistä ja burpeista (yleisliike) + rinnalleveto maksimista. Aikaa oli koko suoritukseen 12 minuuttia.
Tässä on virallinen video:

Eli nousevat toistot 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10. Vuorotellen tehtiin
- syväkyykky 2x35 lbs käsipainot (2x15,87 kg)
- burpeet (yleisliike) tangon yli hypäten
Jos kaikki 110 kpl suoritusta saa tehtyä alle 12 minuutissa, niin loppuajan haetaan rinnallevedon ykkösmaksimia.

One and Done

Päätin, että suoritan Rx-painoilla, eli en skaalaa. Päätin myös etukäteen, etten uusi. Eli tämä oli saatava kerralla putkeen.
Tavoitteeksi laitoin, että saan kaikki liikkeet suoritettua 12 minuutissa - ja pieni toivonkipinä oli ennen aloitusta siitä, että jäisi puoli minuuttia aikaa yhteen rinnallevetoon. Toivo romahti puolessa välissä.
Burpeet piti suorittaa kokonaan hypäten - normisti askellan. Ja täytyy sanoa, että kyykyt vei kyllä mehut - hiki valui suorituksen aikana niin, että sitä meni koko ajan silmiin. Ai niin, kolautinpa otsanikin kerran kun tein burpeen liian lähellä tankoa! Heh - komea kuhmu otsassa!
En ikinä päässyt rinnallevetoon saakka. Kokonaisusoritukseksi 12 minuutissa jäi 93 / 110. Pakko olla tyytyväinen, enempään en pysty tällä kropalla, tällä kunnolla ja tällä hetkellä. 

Mitä opin tämän päivän suorituksesta?

En enää skaalaa WOD-tunneilla burpeita askeltamiseksi. Ei ole järkeä tehdä liikettä helpoimman kautta - se ei nimittäin kehitä. Eli tästä eteenpäin kun on burpeita minä teen ne standardien mukaan hypäten. Tästä on toivottavasti hyötyä jatkoa ajatellen.

Ensi viikolla jatkuu taas

Tämän kakkoskierroksen tulokset validioidaan tiistaihin mennessä, joten tuloslista elää siihen saakka.

Oi iloa! Eka lajin jälkeen olen (Suomessa) omassa ikäryhmässä 50-54 vuotiaissa sijalla 6! Kelpo suoritus, kun ajattelee, että viime vuonna olin joka lajin jälkeen viimeinen :)  Saa nähdä mikä sijoitus on tämän lajin jälkeen.
Ensi viikon harjoittelen niitä tuplanaruhyppyjä - ne kun tulee ihan varmasti jossakin osiossa vastaan.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Kommentit